bevallen boek,hypnobirthing boek,bevallen cd,nederlands taal cd and boek,hypnobirthing mini boek and cd
Mucha Mama is opgericht door Helianthe Rusken DCH DCP MBIH, één van Europa’s meest ervaren hypnobirthing experts. Helianthe en de Mucha Mama docentes hebben een passie: om zoveel mogelijk vrouwen te laten weten dat bevallen ook anders kan, op een positieve en liefdevolle manier. Er zijn natuurlijk geen garanties, maar er is ZOVEEL dat gedaan kan worden om een bevalling beter te laten verlopen. Het hypnobirthing boek, de hypnobirthing CD en de Hypnobirthing MP3s zijn met zorg amengesteld en ontwikkeld door hypnotherapeute Helianthe. Zij heeft duizenden vrouwen en hun partner geholpen met een betere bevalling. Voor diegene die meer willen dan een CD, boek of MP3s is er de mogelijkheid voor een hypnobirthing cursus. Gekwalificeerde Mucha Mama hypnobirthing docentes geven op dit moment cursussen op een groot aantal verschillende, mooie lokaties in het land. In de loop van het jaar zullen nog meer Mucha Mama Docente’s aan deze lijst worden toegevoegd om hypnobirthing cursussen op andere plaatsen in het land te geven. Voor cursus informatie kun je terecht op www.muchamama.nl
Focus vooral ook op wat je WEL wilt. Als je weet waar de haken en ogen zitten, weet je precies wat je kan herprogrammeren. En als je weet wat je doel is, kan je daarmee aan de slag.
Helianthe aan het woord: Het is zo fijn om vrouwen en hun partners te helpen met dit mooie avontuur….. het begin van een nieuw leven. Voordat ik hier zelf mee begon was ik zelf een beetje skeptisch…. ‘positief, rustig of pijnloos bevallen….’ het klonk allemaal een beetje onwerkelijk. Maar ik weet vanuit mijn hypnotherapie praktijk dat pijn kan worden vervormd of kan worden weggenomen met hypnose. Het idee van hypnobirthing stond mij wel aan en voordat ik het wist was ik gecertificeerd hypnobirthing docente. Toen werd ik kort daarna zelf ook nog zwanger! Mijn eerste bevalling in het ziekenhuis staat geregistreerd als 3,5 uur in totaal. Een mooie, natuurlijke bevalling. Wel met hier en daar een knelpuntje, dat moest zo zijn. Daar was ik jammer genoeg niet voor voorbereid. De tweede keer wel, ik heb het cursusmateriaal aangepast om ook eventuele knelpuntjes goed te doorlopen. Dus lekker thuis bevallen in 1,5 uur tijd. ‘Gewoon geluk…’ hoor ik wel eens.  Maar ik weet hoeveel ik gedaan heb qua voorbereiding en hoe ik heb moeten worstelen in mijzelf met de gedachte: ‘past zo’n baby wel door de uitgang?’ Met werk of sport bereidt je je ook mentaal voor, waarom voor de bevalling niet? Dus mijn advies: bereid je goed mentaal voor. Hypnobirthing is een goed platform om dat te doen, maar het kan natuurlijk ook op een andere manier.  Zorg wel dat je goed naar je eigen gedachten kijkt, vooral naar waar zitten de haken en ogen. Onze gedachten hebben zon sterke invloed op de bevalling, dus daarmee beginnen. 
OVER ONS

OVER ONS

hypnobirthing zwangerschapscursus voor een betere bevalling
Hypnobirthing cursussen en producten
OVER ONS
mucha mama ®